Flux RSS

Termene de valabilitate

Vreau sa imi demonstrez ca doar in anumite circumstante pot sa dau 100% in scris. Este 03:59, duminica. Articolul asta va fi publicat diseara, undeva in jurul orei 8. Vreau sa vad daca picatura produce valuri. S-a terminat serialul Fringe, sau cel putin asa cred. Inca am un semn de intrebare legat de niste simboluri care au fost lasate in serial neexplicate, s-ar putea continua, dar daca nu a fost sfarsit de serial, a fost un sfarsit de sezon genial.

Despre asta vroiam sa scriu, despre termene de valabilitate. Si nu ma refer la cele de pe ambalaje, ma refer la cele interumane. Cred ca orice lucru inceput are si un sfarsit si asta e un lucru fantastic. Daca ar exista varianta sa stiti cand veti muri, ati vrea sa aflati?! Ma gandesc ca odata cu aflarea datei, a-ti profita de timp putin altfel, cred ca toti am face-o. Am avea o alta valoare pentru cele 5 minute in care „ne pregatim de treaba”, minutele alea cand o freci ca ti-e lene sa te apuci de treaba, sau de orice, cand te-ai intinde in pat, dar ai un deadline. Omul are un termen de valabilitate, dar se intinde la povesti intr-un „stil ardelenesc” pentru ca nu stie cand ii suna ceasul.

Orice relatie interumana are si ea un termen de valabilitate. Acel moment, de obicei inoportun, care schimba toata ecuatia. Prietenul tau cel mai bun se casatoreste si isi cumpara o casa, nu o sa te mai duci la el pentru o betie sau o cafea, „o sa te duci in vizita”.(urasc expresia asta pana la Dumnezeu si inapoi). Ideea e ca aceste termene de valabilitate ar fi interesante de prins pe camera, pentru ca in clipa in care apar, ai doua variante: renunti, sau evoluezi in asteptarea urmatorului. Cred ca de aici pleaca multe certuri, divorturi, batai, intre oameni care candva si-au impartasit pe fuga 10 minute la o cafea. Nu suntem capabili de a iesi din zona de confort si ne e teama sa ne readaptam. Gandeam asa, ca era mai simplu. „Sa plec sa fac ce?! Mai bine stau acasa..”etc. exemple ai si tu! Stai 2 minute si gandeste-te: Este ca ai aruncat prosopul cand a sunat ceasul si ai zis ca daca continui nu stii ce ai putea obtine si ca esti multumit cu cat ai strans?

Hai sa ne bucuram de aceste „deadline-uri” pentru ca, sa fim seriosi…toti avem nevoie ocazional de un sut in cur pentru a face un pas inainte.

About cafeneauamea

Coffee on the rooftop.Smokes.Good company.underground cult. stance nation.

Un răspuns »

  1. L am citit pe nerasuflate, normal. Te pup, geo

    Răspunde

Lasă un comentariu