Flux RSS

Who the fuck is Fate?!

Da, despre destin si sorti e vorba. Nu cred in asa ceva pentru simplul fapt ca ar fi ciudat sa ne nastem liberi si sa avem ceva prestabilit, ceva nu se leaga. Asa ca… mi se cam rupe cand aud povesti cu destine, cum va arata viitorul etc. Pe cat de banala si folosita pana la extrem, este vorba aia cu destine care se intalnesc, pe atat cred in ea. Poti sa ai impact in viata unei persoane ridicandu-i geanta la metrou sau purtand o discutie cu doamna de la cartele care te vede posac si iti ureaza un an nou mai bun. Acum sa vorbim de sorti ca aici voiam sa ajung.

Nu exista „sortii nu au fost de partea noastra”, exista „nu am facut suficiente” si pana si asta e usor discutabila pentru ca poti sa faci multe nefacand nimic. Ideea la care vreau sa ajung este ca e foarte usor sa iti iasa! Fara sa vrei si accidental, daca te scarpini in cap toata ziua in acelasi loc, preocupat de aceeasi porcarie de idee fixa care nu te lasa sa faci nimic, o sa descoperi ca …ti-a iesit cumva sau cel putin ai gasit acea punte catre rezolvare. Daca mereu ai mers la sigur,mdea…nu o sa iti iasa decat daca te agiti mult, in schimb daca esti genul care se lasa dus de val, poti incerca sa mergi la bluf. Evita deadline-urile ca nu sunt de tine. Da….mereu ai reusit sa faci cumva, da….mereu ti-a iesit fara sa vrei. Eu cred ca toate aceste contexte ideale sunt influentate si create de noi fara sa vrem. Mergi la bluf ca te vezi cu cineva, fara sa planifici nimic inainte. Daca dai de acea persoana accidental, welcome to the club! Clubul celor care stiu ca le iese, dar nu au idee cum se intampla chestia asta. Suntem un club exclusivist de oameni maniaci, realisti si in principiu sociopati, dar esti bine primit. M-am tot gandit si nu prea am venit cu vreun rezultat concret. Cum se intampla sa pic in aceste contexte ideale, cand tot ce fac este un haos total, dar din haosul meu, lumea culege exact ce are nevoie pentru a se asocia cu mine, ideile mele si defapt, cam toata lumea din jur merge asa. Be a bluffer, cine stie…poate se baga cineva „all in”. Singura teama este ca…nu stim cand ni se taie craca, dar pana atunci live fast and die young! Si va las si cu o melodie buna de la The Weeknd, pentru ca ma bantuie.

About cafeneauamea

Coffee on the rooftop.Smokes.Good company.underground cult. stance nation.

Un răspuns »

  1. TheFuckin'Regina

    Esti si tu sociopat acum?

    Răspunde
  2. Ai deja rezultatul concret; tu atragi tot ceea ce ti se intampla. Atragi contexte pentru ca idealul din ele este deja in tine. Si oricat de haos ai fi acum sau oricand in viata ta, vei atrage mereu tot ce e ideal. E energia ta care face jocul asta. Iar soarta…daca e sa credem ca se numeste „soarta”, este acceptul celeilalte sau celorlalte variabile din context. E..reciprocitatea.

    Si mai cred ca, daca te prinzi cand e momentul sa fii tu insuti all in, n-o sa se rupa craca.

    Răspunde

Lasă un comentariu