Flux RSS

Brace yourselves, winter is here!

Cu totii ne plangem de iarna, de polei, de frig, dar e un anotimp bun, linistitor. Sa uitam de Craciun si de revelion..sa ne gandim la noptile de iarna. Sunt tacute, nu iti vine sa iesi din pat, nu auzi cocalarii cum stau langa o masina si danseaza pe muzica lui Guta, rontaind 2 pungi de seminte. Am descoperit un lucru, pe cocalari ii sperie iarna. Pai de ce?! Pai…e prea frig pentru pantaloni de training, masinile inmatriculate pe Bulgaria nu mai pornesc din cauza frigului si nu prea au ce face afara. Culoarea lor ar trebui sa fie un avantaj, dar oricat de tuciuriu ai fi, tot nu atragi suficienta caldura. Mai scapa cate unu intr-o Saniuta sau Polar si ii mai vezi…dar rar. Toate astea le-am descoperit dupa ce m-am plimbat la 4 dimineata prin Berceni sa imi iau tigari. Era sublim, nu era nici urma de oameni. Surprinzator, au inceput autobuzele sa circule mai devreme, pe la 4 jumate am vazut primele 77,381, 116,141.

Revelionul asta m-am plimbat, nu am ramas intr-un singur loc. Am vizitat Colentina, Muncii si inapoi in Berceni. Am impresia ca anul asta, partyurile de revelion au fost mai potolite, nu stiu de ce. Nu avea rost sa suni la taxi, pentru ca suna ocupat, trebuia sa iesi la strada si sa te rogi la Dumnezeu sa nu iti ceara ala toti banii din portofel. Am avut noroc sa dau de un taximentrist care si-a inceput tura la ora 1 si un pic, si m-a dus din Colentina pana in Muncii pe aparat. Mai mult, i-am luat numarul de telefon, m-a luat din Muncii si m-a dus in Berceni, tot pe aparat. Pai daca nu dadeam de omul asta, 100 de lei zburau dintr-un foc. Romanii s-au mai temperat anul asta, nu am mai vazut atatea pahare si sticle sparte pe strada sau in spatele blocurilor. Mai erau urme de mese festive in drum spre orice non-stop, dar deh… shit happens! Pana acum 2013 arata ca un an bun, oameni putini, liniste…sper sa o tina tot asa, desi undeva in sinea mea urla un pitic:” O sa ai la treaba pana vei ramane fara ficat!!!”, dar e ok. Challenge accepted! Sunt constient ca va fi un an greu pentru ca va trebui sa fac o gramada de lucruri si sa renunt la timpul meu liber, dar daca asta inseamna ca stau la vara cu banii munciti de mine in portofel, in Vama Veche, bucurandu-ma de un concediu, merita! Asa ca va urez tuturor un an nou mai bun, imbelsugat, multa sanatate si sa va bucurati de acest anotimp!!

Cu stima,

Geo

Imagine

About cafeneauamea

Coffee on the rooftop.Smokes.Good company.underground cult. stance nation.

Un răspuns »

  1. draguta enumeratia :77,381, 116,141, cum de le-ai retinut frate pe toate pe asa frig:))) cata atentie sa dai la detalii?

    Răspunde

Lasă un comentariu